Günün Sözü

"Sen ey tanrılar alevi ey eliziyum kızı Biz mabedine gideriz mest olmuş halde senin Adetin ayırdığı şeyler hep sihrinde gizlenir Daima kardeş olur insanlar gölgende senin Medeniyet insanlığa güneş gibi nur saçar Bilgimizin ışıkları karanlıkta yol açar Bu yol bizi mutluluğun kucağına götürür Neş’e ile bağlı dostluk insanlığı yürütür Kardeş olun ey insanlar bunu ister tanrımız Bu dünyada her şey geçer en son sana dost kalır İnsanlığa doğruluğa göğsünü aç korkmadan Hür doğmuştur insanoğlu hür yaşamak hakkıdır"

2 Temmuz 2014 Çarşamba

ALTIN KURAL

Kendinizi Aşın,Zaten Birincisiniz!




large (2)
devamı

Kendini aşan herkes yarışın birincisidir…
Özgürlük, içindeki duvarlarda gizlidir…
Kendisi ile barışık olmayan herkese darılır…
Herkes, kendi uçurumlarının derinliğine inanır…
Yaşınız çok geçmeden hissettiğiniz yaşta olmayı öğrenin[…]

-----------------------------------------------------

AFFEDİN


Bilinçaltımızın bir köşelerinde kalmış affedilmeyi bekleyen olaylar, kişiler belki de en önemlisi kendimiz ! Bir an önce affetmemiz gerekiyor.

devamı
"Affedip ne yapacağım ?" "Hayatta affetmem" "Bana onca şey yaptı bir de onu affedeceğim öyle mi ?" diye EGOnuzun sesini duyar gibiyim :D
Egonuzu seviyorum. Zira kendi iyiliğiniz için [...]





-----------------------------------------------------


Şimdi bel kemiğinden dik durun ve başınızı [...]





---------------------------------------------------------

“Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın...
[...]
--------------------------------------------------------
Ayna ayna söyle bana..


Hayatımız “Bin Aynalı Tapınak” gibidir aslında. Aile, arkadaş, patron, sevgili olarak gördüğümüz yüzlerce ayna vardır etrafımızda.

Hindistan’ da yüksek bir dağın doruğuna yapılmış “Bin Aynalı Tapınak” adlı görkemli bir tapınak vardı. Günlerden bir gün bir köpek dağa tırmandı, tapınağın merdivenlerinden çıkarak “Bin Aynalı Tapınak ” a girdi. Tapınağın bin aynalı salonuna geçtiğinde bin tane köpek gördü. Korkarak tüylerini kabarttı, kuyruğunu bacaklarının arasına sıkıştırdı, korkutucu hırıltılar çıkararak dişlerini gösterdi. Ve bin köpek de tüylerini diktiler, kuyruklarını bacaklarının arasına alıp korkunç sesler çıkartıp dişlerini gösterdiler,Köpek paniğe kapılarak tapınaktan kaçtı.
Ve o andan itibaren bütün dünyanın tehlikeli, korkunç köpeklerle dolu olduğuna inandı. Bir süre sonra bir başka köpek gelip dağa tırmandı. O da tapınağın merdivenlerinden çıkıp “Bin Aynalı Tapınak” a girdi. Tapınağın bin aynalı salonuna geldiğinde bin tane köpekle karşılaştı ve çok sevindi. Kuyruğunu salladı, neşeyle oradan oraya zıpladı ve köpekleri oynamaya çağırdı.
Hayatımız “Bin Aynalı Tapınak” gibidir aslında. Aile, arkadaş, patron, sevgili […]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder